Home

img 4363Ik ben Marie-José van den Berg- van Beers, zoals je op deze site kunt zien is mijn hobby schilderen. Op dit moment ben ik bezig met het schilderen van polyester dieren, deze bewerk ik dusdanig dat deze binnen en buiten kunnen staan. Wel dien je er rekening mee te houden dat ze breekbaar zijn. Ieder exemplaar dat ik aflever is orgineel. Ook werk ik vanuit mijn fantasie dus kun je hooguit alleen een kleurwens doorgeven.

Je zult je misschien afvragen, na het lezen van dit verhaal, hoe ik er bij kom om dieren zo op te pimpen. Dit is gekomen omdat ik zelf op zoek was naar iets vrolijks voor in de tuin. Maar alles wat ik tegenkwam was spuuglelijk of onbetaalbaar. Ook zag ik hier in deze landelijke omgeving veel boerderijdieren staan,dus ben ik gaan bekijken wat de mogelijkheden waren om deze te beschilderen. Toen merkte ik dat dit al wel eens vaker gedaan werd en heb ik de techniek afgekeken en mijn fantasie doet de rest.

Actueel: Op dit moment exposeer ik bij "All outdoor" Bestseweg 33 te Oirschot. Daar treft u een ruim assortiment tuinmeubelen, serremeubelen, parasols, buitenkeukens/gasbarbecues, tuinkussens, buitenverlichting en accessoires voor binnen en buiten aan. Loop er op je gemak eens door de showroom, dan zie je vanzelf mijn geschilderde dieren staan.   
http://www.alloutdoor.nl


Lijkt het u ook leuk om een expostie van mij in uw bedrijf te hebben, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Bedrijven die u zijn voor gegaan;

De Koren To Lunch - To Dine - To Drink Best

De Dames IJssalon & Chocolaterie Oirschot / Son 

Van Eeten Woninginrichting Middelbeers

Hair-do Kapper Middelbeers